Categorii

Producători

Dymatize Mega Gainer - proteine din zer 1,5kg

Dymatize Mega Gainer - proteine din zer 1,5kg

 Dymatize Mega Gainer

 

Supliment nutritiv pe baza de proteine din zer, carbohidrati si aminoacizi. Cantitate: 1,5 kg

 

 Detalii


105,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Pe stoc

46 produse în stoc

30 other products in the same category:

Despre Dymatize Mega Gainer

 Producator:Dymatize

Pentru construirea de ţesut muscular nou, organismul are nevoie de anumiţi nutrienţi care să genereze energie, adică este nevoie de un consum de nutrienţi cu valoare calorică mare, pe care organismul să-i poată arde. Caloriile necesare dezvoltării masei musculare striate se obţin din proteine şi carbohidraţi de calitate.

În timpul antrenamentelor intense, cât şi după acestea, în cazul în care organismul nu dispune de resurse energetice suficiente, începe să utilizeze proteinele din ţesuturile musculare – catabolismul muscular. Organismul este “secătuit” de resursele energetice: depozitele de glicogen sunt golite, fiind împiedicată creşterea şi dezvoltarea musculară. De aceea, se indică consumarea unui supliment alimentar care să conţină un concentrat de carbohidraţi şi de proteine. Raportul ideal de carbohidraţi/proteine este 3:1.

De asemenea, orice supliment de calitate trebuie să conţină şi aşa-numiţii aminoacizi cu catene ramificate - BCAA, despre care studiile arată că au efect de crestere a masei musculare, în sensul că reduc rata degradării proteinelor şi stimulează sinteza proteică. De asemenea, au un rol important şi în scăderea ţesutului adipos. Trebuie să se ţină cont şi de digestibilitatea proteinelor, deoarece afectează direct modul şi eficienţa cu care sunt utilizate de organism. Din acest punct de vedere, pulberile proteice sunt ideale.

Suplimentul alimentar Mega Gainer de Dymatize este o combinaţie de proteine din zer şi carbohidraţi, creată cu scopul de a furniza suportul nutriţional necesar pentru construirea de masă musculară slabă, precum şi pentru refacerea musculaturii după antrenamente intense.

Amestecul patentat de proteine Megatein furnizează doza optimă de aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, alături de carbohidraţii simpli şi complecşi. Fiecare porţie este supusă prealabil unui proces de predigestie enzimatică în laborator, pentru a îmbunătăţi absobţia şi biovalabilitatea.

Mega Gainer ajută la retenţia maximă a azotului, la refacerea celulară şi sinteza proteinelor. Conţine un nivel ridicat de aminoacizi cu lanţuri ramificate cu rol anti-catabolic. Aceştia reprezintă un combustibil excelent pentru masa musculară în timpul antrenamentelor şi, în acelaşi timp, sunt utilizaţi pentru refacerea şi creşterea celulelor musculare.

Mega Gainer este ideal pentru atleţi, culturişti şi jucători de fotbal, precum şi pentru cei care doresc să completeze dieta lor cu extra proteine şi calorii. Se comercializează sub formă de pulbere, având următoarele arome: ciocolată, vanilie, aromă de caramel şi fructe de pădure

 

Informatii Nutritionale Dymatize Mega Gainer


Mega Gainer - Supliment alimentar cu proteine şi îndulcitor - aromă de ciocolată
Pulbere 3,63 kg
O măsură pulbere Mega Gainer (41,6 g) conţine:
Amestec de proteine Megatein................................... 14,1 g
Concentrat proteic de zer...................................... 11,6 g
Pulbere de proteine din zer................................... 1,6 g
Lapte praf degresat ............................................... 0,5 g
Izolat proteic de zer .............................................. 0,4 g
Alte ingrediente Mega Gainer: agent de afânare - maltodextrină; îndulcitor natural - fructoză; pudră de cacao; aromă naturală de ciocolată; aromă artificială - 2,5-dimetilpirazină; ulei din boabe de
soia; stabilizator - gumă guar; clorură de potasiu ...................q.s.
Variaţia ingredientelor ................+/- 5%Mod de administrare  Dymatize Mega Gainer :


Ca supliment alimentar, se poate dizolva în apă sau în lapte. La dizolvarea în apă, se adaugă 3 măsuri pline până la marcaj (125 g) la 470 ml de apă. În cazul utilizării laptelui, se adaugă 3 măsuri complet pline (148 g) în 700 ml de lapte. Se amestecă 20 de secunde până la dizolvare completă. Nu necesită blender.  • Headphone Mini-jack stereo
  • Cantitate 2.75 in
  • Width 2.06 in
  • Weight 49.2 g
  • Depth 0.26 in

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda