Categorii

Producători

Twinlab Whey Protein Fuel 907g - proteine din zer

Twinlab Whey Protein Fuel 907g - proteine din zer

Twinlab Whey Protein Fuel 

 

Supliment nutritiv pe baza de proteine din zer.

Detalii


110,24 lei cu TVA

Disponibilitate: Pe stoc

100 produse în stoc

30 other products in the same category:

 Twinlab Whey Protein Fuel

 

Un factor important in dezvoltarea masei musculare este aportul de proteine din alimentatie. Completarea alimentatiei cu surse bogate in proteine poate influenta semnificativ eficienta cresterii masei musculare in urma antrenamentelor fizice intense.

Tipul de proteine consumate au insa si ele o influenta importanta asupra cresterii musculare, in special datorita vitezei de absorbtie a acestora, a profilului de aminoacizi continuti si a raspunsului hormonal produs.

Suplimentele alimentare pe baza de proteina din zer contin, de obicei, o concentratie mai mare de aminoacizi esentiali (45-55g/100 g proteina) decat alte surse, obtinand astfel scoruri mai mari in ce priveste evaluarea calitatii proteice.

De asemenea, proteinele din zer sunt cea mai bogata sursa alimentara cunoscuta de aminoacizi cu catena ramificata, precum leucina. Aminoacizii cu catena ramificata, dupa cum s-a demonstrat stiintific, pot influenta pozitiv concentratia de hormon de crestere, insulina si testosteron, atenuand in acelasi timp procesele de degradare proteica de la nivel muscular. Indeosebi leucina este un mediator cunoscut al metabolismului proteic muscular.

Raspunsul imediat al organismului la o doza de proteina din zer consta intr-o crestere mai marcanta a concentratiei aminoacizilor din sange si o stimulare a sintezei proteice la nivelul intregului organism mai insemnata decat in cazul administrarii unei doze similare din alte surse proteice bogate cunoscute, precum cazeina.

Proteina de zer din produsul 100% Whey Protein Fuel fabricat de Twinlab se gaseste sub doua forme: concentrat proteic de zer si izolat proteic de zer.

Concentratul proteic de zer este un supliment bogat in proteine (pana la 95%), lactalbumina, minerale si vitamine. Spre deosebire de izolatul proteic de zer care in urma procesarii pierde o parte din nutrienti, concentratul proteic din zer retine o cantitate ridicata de proteine cu rol imunostimulent, precum lactoferina (o proteina cu important rol antiviral si antibacterian si proprietati antiinflamatorii) si imunoglobuline.

Studiile clinice au aratat ca produsul 100% Whey Protein Fuel este unul dintre cele mai bune surse de proteine pentru cresterea masei musculare  disponibile, oferind o absorbtie rapida a aminoacizilor la nivelul muschilor scheletici, crescand astfel efectele de cresterea a masei musculare datorita  antrenamentelor fizice intense.

Cercetarile arata, de asemenea, faptul ca 100% Whey Protein Fuel contine proteine dintre cele mai calitative ca scor obtinut la testele de digestibilitate si continut de aminoacizi.

Informatii Nutritionale Twinlab 100% Whey Protein


Supliment alimentar cu proteine şi îndulcitori - aromă de ciocolată
Pulbere 907 g
1 măsură (33 g) de pulbere conţine:
Concentrat proteic de zer......................................................30,00 g
Izolat proteic de zer .............. ...............................................1,25 g
Alte ingrediente: agent de aromă şi culoare - cacao; aromă naturală de ciocolată; agent de îngroşare - gumă de guar; agent de afânare - lecitină de soia; îndulcitori - acesulfam K, sucraloză............q.s.

Profilul de aminoacizi pentru 33g de proteine
Acid L-glutamic ......................... 4640 mg
Acid L-aspartic.......................... 3310 mg
L-leucină (BCAA)...................... 2650 mg
L-lisină ....................................... 2180 mg
L-treonină .................................. 1810 mg
L- izoleucină (BCAA)................ 1610 mg
L-prolină..................................... 1600 mg
L-valină ...................................... 1480 mg
L-alanină..................................... 1280 mg
L-serină...................................... 1280 mg
L-fenilanalină .............................. 830 mg
L-tirosină ..................................... 770 mg
L-cistină....................................... 720 mg
L-metionină ................................ 620 mg
L-arginină .................................... 600 mg
L-triptofan .................................... 560 mg
L-histidină ................................... 470 mg
Glicină ......................................... 460 mg
Variaţia ingredientelor ..................+/- 5%

Conţine o sursă de fenilalanină.

Mod de administrare Twinlab Whey Protein Fuel:

Ca supliment alimentar, se amestecă o măsură (33 g) de pulbere cu 180 ml de apă rece sau două măsuri cu 360 ml rece şi se consumă o astfel de porţie de 2 ori pe zi. Pentru rezultate bune utilizaţi acest supliment ca parte integrată a unei diete potrivite şi a unui program de antrenament.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda