Categorii

Producători

Muscletech Nitro Isolate 65 Pro Series 932 g - aminoacizi

Muscletech Nitro Isolate 65 Pro Series 932 g - aminoacizi

Muscletech Nitro Isolate 65 Pro Series


Suplimentul nutritiv Nitro Isolate 65 fabricat de Muscletech este un amestec de aminoacizi necesari recuperării musculare după antrenamente intense. 

Detalii


174,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Disponibil

25 produse în stoc

30 other products in the same category:

Muscletech Nitro Isolate 65 Pro Series

 

Suplimentul alimentar Nitro Isolate 65 fabricat de Muscletech este un amestec de aminoacizi necesari recuperării musculare după antrenamente intense. Inhibă catabolismul, sprijină recuperarea musculară, precum şi formarea de masă musculară slabă. Şi, în acest scop, leucina, aminoacizii cu catene ramificate şi megadozele de proteine de calitate superioară sunt ingrediente esenţiale.

Proteinele provin din izolatul proteic de zer hiper-pur şi izolatul proteic de zer hidrolizat, obţinute printr-o tehnologie utilizată doar în cazul produselor premium, şi anume, filtrarea în trei etape; acest procedeu avansat îmbunătăţeşte puritatea zerului, reducând în acelaşi timp grăsimile, lactoza şi impurităţile.

Astfel, în prima etapă a procedeului, de microfiltrare, se reduc grăsimile din zer, pentru a obţine proteine de calitate superioară destinate atleţilor doritori de o masă musculară ideală. Ultrafiltrarea – etapa a doua, se referă la concentraţia proteinelor şi implică reducerea lactozei, un anumit tip de glucidă.

Metafiltrarea are ca scop reducerea impurităţilor din proteinele din zer, obţinându-se o proteină ultrapură. Nitro Isolate 65 mai conţine amestecul patentat Nitro Isolate65TM , compus dintr-un amestec de aminoacizi esenţiali şi de enzime. L-leucina este aminoacidul cu concentraţia cea mai mare în ţesuturile musculare scheletice.

L-leucina protejează ţesuturile musculare slabe şi furnizează energie organismului aflat sub stres (de ex. în timpul activităţilor sportive), conservă glicogenul din muşchi (glucoza depozitată în ţesuturile musculare, utilizată pentru contracţii musculare mai puternice), menţine echilibrul de azot şi îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare care poate scădea pe măsură ce activitatea fizică devine mai intensă.Se combină cu izoleucina şi valina pentru a proteja masa musculară şi a-i furniza energie, ajutând la creşterea nivelului de rezistenţă şi de energie.

L-izoleucina este importantă în reglarea nivelului de zahăr sanguin şi ajută la creşterea nivelului energetic al organismului. Contribuie la refacerea musculară după antrenamente şi participă în metabolismul energetic.

L-valina este necesară muşchilor pentru menţinerea acestora şi pentru păstrarea rezervelor de glicogen (energie). De asemenea, previne degradarea proteinelor din masa musculară în timpul antrenamentelor, traumelor, stresului. În general, acţionează sinergic cu L-izoleucina şi L-leucina, ajutând persoanele care depun eforturi extreme.

Deoarece L-valina este esenţială pentru refacerea ţesuturilor musculare, pentru metabolismul muşchilor şi menţinerea balanţei de azot din organism, de asemenea, creşte rezistenţa în timpul efortului. Se găseşte în concentraţii mari în ţesuturile musculare.

Aminoacidul L-glutamina joacă un rol cheie în numeroase funcţii ale organismului.Este precursorul acidului glutamic care, la rândul său, este precursorul GABA (neurotransmiţător).

De asemenea, L-glutamina este aminoacidul liber care se află în cea mai mare cantitate în sânge şi în celulele musculare. Reprezintă 61% din totalul de aminoacizi prezenţi în celulele musculareÎn structura sa există două grupări aminice (cu azot), dintre care unul se eliberează uşor şi astfel este principalul “cărăuş” al azotului în celule. Se cunoaşte faptul că 35 % din azotul care accede în celula musculară este transportat de glutamină. Azotul, odată ajuns în celule, va fi utilizat în procesele de sinteză şi creştere.

Concentraţia intramusculară a glutaminei scade accentuat după antrenamente extenuante ca urmare a intensificării proceselor catabolice. S-a observat că suplimentarea organismului cu glutamină, în asemenea situaţii, a condus la restabilirea echilibrului azot- azotat şi a asigurat o sinteză proteică normală în muşchi.Cu cât nivelul glutaminei în ţesutul muscular este mai mare, cu atât posibilitatea “colapsării” muşchilor după efort fizic intens este mai redusă.

L-arginina este un aminoacid necesar în sinteza proteinelor, colagenului, în creşterea şi dezvoltarea organismului, dezvoltarea masei musculare, reducerea ţesutului adipos, procesele de cicatrizare.  Are proprietăţi antioxidante şi contribuie la îndepărtarea toxinelor.Astfel, reduce acumularea de amoniac şi lactază plasmică, produşi în urma efortului fizic.

L-arginina inhibă formarea agregatelor plachetare şi poate, de asemenea, să scadă tensiunea arterială. Din amestecul de enzime fac parte papaina, care ajută la digestia proteinelor şi are proprietăţi antiinflamatoare, şi amilaza, necesară pentru descompunerea glucidelor, facilitând digestia carbohidraţilor în particule mai mici, convertându-le chiar în glucoză.

Vitamina C din compoziţia suplimentului alimentar are numeroase funcţii. În primul rând, este un antioxidant puternic care protejează celulele musculare de efectele nocive ale radicalilor liberi, accelerând refacerea şi creşterea. Apoi, este implicat în metabolismul aminoacizilor, mai ales în formarea colagenului, constituentul principal al ţesuturilor conjunctive.

Vitamina A este importantă, în primul rând, pentru sinteza proteinelor şi creşterea masei musculare. Apoi, este implicată în producerea glicogenului, forma de depozitare a energiei organismului.

Nitro Isolate 65 este un supliment alimentar cu absorbţie ultrarapidă care conţine proteine de calitate superioară şi enzime ce facilitează absorbţia, recomandat sportivilor care depun un efort fizic intens şi doresc să-şi dezvolte masa musculară slabă. Se găseşte sub formă de pulbere, având două arome: ciocolată şi vanilie.

Informatii Nutritionale Muscletech Nitro Isolate 65:

Supliment alimentar cu proteine, vitamine şi îndulcitori 

Pulbere 932 g
O măsură de pulbere (40,5 g) conţine:
Izolat proteic de zer hiper-pur ................................... 30,34 g
Izolat proteic de zer hidrolizat................................... 4,40 g
Amestec patentat Nitro Isolate65 TM ......................... 2114 mg


Amestec de aminoacizi esenţiali
L-leucină
L-izoleucină
L-valină
L-glutamină
L-arginină
Amestec de enzime
Papaină
Amilază
Vitamina C ................................................................ 0,50 g
Vitamina A ................................................................ 15,00 mcg (50 U.I)
Calciu-160 mg; Sodiu-70 mg; Fier-0,15 mg - din compoziţia naturală a zerului
Alte ingrediente: arome naturale - pulbere de cacao, extract natural de ciocolată; aromă artificială de ciocolată; potenţiator de aromă - 2,5-dimetilpirazină, concentrat de ciocolată; antispumanţi - ulei de canola, apă purificată, sorbitan monopalmitat etoxilat, acizi graşi etoxilaţi, siliciu hidrofobic, sorbitan monostearat etoxilat, sorbitan monostearat, hidroxitoluen butilat, acizi graşi; îndulcitori - sucraloză, acesulfam de potasiu; agentantiaglomerant - lecitină de soia; agent de îngroşare - gumă guar...........q.s.

Variaţia ingredientelor ............................................ +/- 5%

Mod de administrare Muscletech Nitro Isolate 65 Pro Series:

Ca supliment alimentar, se amestecă într-un blender, shaker sau chiar într-un pahar cu ajutorul unei linguri, 1 porţie (2 măsuri) de pulbere cu 250-300 ml de apă. Se consumă de 2 ori pe zi. Pe perioada administrării produsului, se recomandă consumul unei cantităţi mai mari de lichide (2-3 litri pe zi). A nu se depăşi doza zilnică recomandată.


Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda