Categorii

Producători

Muscletech Hydroxycut Hardcore X - suplimente slabire


Supliment nutritiv pentru slabire de ultima generatie de la MuscletechDetalii


200,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Disponibil

87 produse în stoc

30 other products in the same category:

Despre Muscletech Hydroxycut Hardcore X


Pentru bătălia niciodată încheiată împotriva nedoritelor kilograme în plus, Muscletech a creat Hydroxycut Hardcore X şi Hydroxycut Hardcore X Ignition Stix, produse de ardere accelerată a grăsimilor.

Aceste suplimente alimentare conţin un amestec de ingrediente care stimulează procesele metabolice, furnizând în acelaşi timp energie şi ajutând la ţinerea sub control a greutăţii corporale, atunci când administrarea lor este corelată cu un regim alimentar adecvat şi exerciţii fizice.

Hydroxycut Hardcore X şi Hydroxycut Hardcore X Ignition Stix conţin amestecul patentat Adenoclene, amestecul patentat Norepidrene, amestecul patentat Lipidrol şi Capsicore.


Amestecul patentat Adenoclene din produsul Hydroxycut


Conţine, în primul rând, cofeină, unul dintre cele mai obişnuite ingrediente utilizate pentru arderea grăsimilor.

Este un stimulator al sistemului nervos central care creşte vigilenţa şi capacitatea pentru munca fizică şi intelectuală. Mai conţine o mixtură de diferiţi aminoacizi, printre care acidul aminoacetic (glicina), L-metionină şi colină bitartrat.

Acidul aminoacetic îmbunătăţeşte calitatea somnului, stimulează eliberarea hormonului creşterii şi ameliorează simptomele unor afecţiuni degenerative, cum ar fi osteoartrita.

L-metionina are rol în metabolismul grăsimilor şi acţionează ca un antioxidant.

Colina bitartratul intervine în funcţii vitale, inclusiv menţinerea structurii membranei celulare, normalizând nivelurile de homocisteină şi servind drept precursor pentru acetilcolină, un neurotransmiţător important pentru învăţat şi memorie.


Amestecul patentat Norepidrene din produsul Hydroxycut


Amestecul conţine unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru pierderea greutăţii, trigliceridele cu catenă medie. După cum sugerează şi denumirea, aceştia sunt acizi graşi cu catenă medie cu 6-12 atomi de carbon. Este binecunoscut că există o diferenţă metabolică substanţială între acizii graşi cu catenă medie şi lungă.

Trigliceridele cu catenă medie pot influenţa ţesuturile adipoase şi pot reduce masa de grăsimi. Există studii care atestă că trigliceridele cu catenă medie reduc greutatea corporală, în special masa de grăsimi. De asemenea, se presupune că împiedică depunerea grăsimilor prin îmbunătăţirea termogenezei şi al oxidării grăsimilor.

Trigliceridele cu catenă medie sunt hidrolizate rapid şi complet, eliberând acizii graşi pentru a fi metabolizaţi mai uşor. Acidul oleic, după cum arată studii recente, ajută la regularizarea greutăţii corporale şi al poftei de mâncare. Prolina este un aminoacid neesenţial care intervine în metabolizarea proteinelor şi joacă un rol important în dezvoltarea ţesuturilor conjunctive, cum ar fi colagenul şi cartilajele.


Amestecul patentat Lipidrol din produsul Hydroxycut


Conţine L-tirozină, un aminoacid precursor a numeroşi neurotransmiţători şi al hormonului tiroidian tiroxină. Tirozina contribuie la dispoziţia psihică şi performanţele cognitive ale individului. Este deseori adăugat în suplimentele alimentare pentru pierderea greutăţii şi cele utilizate înaintea antrenamentelor pentru creşterea vigilenţei şi metabolismului.

L-leucina este un aminoacid esenţial şi unul dintre aminoacizii cu catene ramificate cu rol important în sinteza proteinelor musculare. Este utilizată de către culturişti pentru a încetini catabolismul în timpul antrenamentelor şi a accelera refacerea de după antrenamente.

Acidul transferulic este un antioxidant puternic, iar L-carnozina întârzie apariţia oboselii. În general, diferite forme ale argininei sunt utilizate la pre-antrenamente, deoarece ca precursor al oxidului nitric care are efect vasodilatator, măreşte fluxul sanguin şi, deci, transportul nutrienţilor la muşchii scheletali.

Cu mai mult oxigen şi sânge, muşchii vor arăta mult mai plini şi mai mari. Acidul miristic îmbunătăţeşte eficienţa argininei din compoziţie.


Amestecul patentat Capsicore din produsul Hydroxycut


Conţine extract de ardei iute (Capsicum anuum).

Ardeiul iute este deseori utilizat pentru a îmbunătăţi digestia. Îmbunătăţeşte eficienţa sistemului circulator, creşte temperatura internă a organismului şi abilitatea de a arde grăsimile în procesul de termogeneză.

Utilizând o tehnologie exclusivă de microdispersie a lichidului, Hydroxycut Hardcore X eliberează imediat în organism componentele cu rol în arderea grăsimilor, pentru a oferi maximă eficienţă în pierderea în greutate, iar Hydroxycut Hardcore X Ignition Stix se prezintă sub formă de pulbere care se dizolvă uşor în lichide şi se absoarbe rapid, putând fi consumat sub forma unei băuturi delicioase.

Hydroxycut Hardcore X şi Hydroxycut Hardcore X Ignition Stix se adresează culturiştilor adevăraţi, care doresc să obţină un corp cu o musculatură slabă şi bine reliefată.

Mod de administrare Muscletech Hydroxycut Hardcore X :


Ca supliment alimentar, se consumă o porţie (3 capsule) Hydroxycut cu un pahar de 250 ml de apă de două ori pe zi. În zilele în care vă antrenaţi, luaţi o porţie înainte de a începe antrenamentul.

Consumaţi zece pahare de apă pe zi. Nu luaţi mai mult de 3 capsule în interval de 4 ore şi/sau 6 capsule în interval de 24 de ore. A nu se consuma în intervalul de 5 ore înainte de culcare.

Pentru a vă determina toleranţa individuală, luaţi porţii de câte o capsulă, de două ori pe zi, în primele 3 zile, după care, între zilele 4 şi 7, luaţi porţii de 2 capsule, de două ori pe zi. În final, din ziua a 8-a, puteţi consuma porţii de 3 capsule de 2 ori pe zi.Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda