Categorii

Producători

Mutant Mass 6,8kg

Mutant Mass 6,8kg

Mutant Mass

 

Mutant Mass fabricat de Fit Foods, Canada, este o combinaţie de zer, lapte, proteine din zer şi carbohidraţi, formulat pentru a furniza un suport nutriţional necesar dezvoltării masei musculare şi recuperării acesteia după programe de antrenamente intense.Detalii


350,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Pe stoc

39 produse în stoc

30 other products in the same category:

Mutant Mass

 


Mutant Mass fabricat de Fit Foods, Canada, este o combinaţie de zer,lapte, proteine din zer şi carbohidraţi, formulat pentru a furniza un suport nutriţional necesar dezvoltării masei musculare şi recuperării acesteia după programe de antrenamente intense.

Mutant Mass este o formulă nouă, special concepută, pentru a favoriza o dezvoltare musculară ieşită din comun – aşa cum sugerează şi denumirea. Fiecare aspect al suplimentului Mutant Mass a făcut obiectul cercetărilor şi a fost supus testelor, începând de la calitatea proteinelor, care se asimilează în trepte. Un sportiv care îşi priveşte cu seriozitate antrenamentele, va acorda aceeaşi atenţie şi nutrienţilor pe care îi consumă.

În acest sens, Mutant Mass face parte dintr-o categorie aparte: este deosebit de bogat în proteine, ceea ce ajută la formarea şi refacerea ţesuturilor organismului şi la formarea anticorpilor – important pentru toţi atleţii.

Mutant Mass furnizează glucidele CLEAN CARBTM care conţin amidon din porumb ceros şi orz ceros, precum şi dextroză, maltodextrină, care sunt surse excelente de energie.Amidonul din porumb ceros şi orz ceros, datorită greutăţii moleculare ridicate, trece repede prin stomac, eliminând astfel discomfortul gastric cauzat de carbohidraţii cu absorbţie mai lentă.

Această absorbţie rapidă este cea care după antrenament produce un maxim de secreţie insulinică care atrage în fluxul sanguin nutrienţii necesari, precum creatina, exact în momentul în care organismul are nevoie cel mai mult de ei.

Fructoza din compoziţia suplimentului este folosită de către organism independent de insulină: încarcă selectiv depozitele de glicogen ale ficatului. Dacă acestea sunt pline, atunci se transformă în trigliceride, adică se transformă în grăsime.

În general carbohidraţii în combinaţie cu proteinele, sunt necesari după antrenament pentru începutul recuperării eficiente şi pentru a conduce organismul în starea de creştere musculară.

Amestecul patentat MUTANT-PRO® conţine proteine sub formă de concentrat proteic de zer, de lapte, cazeină micelară, cazeinat de calciu, izolat proteic de zer şi de lapte, cazeinat de sodiu, ovalbumină din albuş de ou, care sunt necesare refacerii ţesuturilor şi dezvoltării masei musculare.

În timpul efortului fizic, consumul (catabolismul) proteinelor creşte şi deoarece organismul nu înmagazinează proteinele, deci nu dispune de o rezervă atunci când are nevoie de un plus de proteine, este necesară suplimentarea acestora.

Este cunoscut faptul că în organismul persoanelor care practică exerciţii fizice intense se poate instala un echilibru azotat negativ, consecinţă a accelerării proceselor de degradare a proteinelor, atunci când acesta nu dispune de cantităţi suficiente de proteine.

Un echilibru azotat pozitiv necesită un aport proteic în care aminoacizii esenţiali sunt într-un raport optim.Şi adevărul este că nu există un singur tip de proteină care să fie „cel mai bun” pentru toate scopurile.

Culturiştii şi sportivii de performanţă ştiu foarte bine că pentru scopurile lor cea mai benefică formă este o combinaţie a diferitelor tipuri de proteine.

Amestecul patentat LIPOTHERMTM este alcătuit dintr-o matrice de ulei fracţionat de cocos, pulbere de ulei de seminţe de in şi pulbere de ulei din seminţe de floarea soarelui, care oferă glucidele şi lipidele esenţiale furnizării de energie şi sunt factori nutritivi importanţi în creşterea şi dezvoltarea normală.

AMINO-GTM conţine o formă de glutamină legată de peptide în urma unui proces enzimatic şi are rolul de a maximiza volumul celulelor musculare şi de a îmbunătăţi refacerea muşchilor.

Amestecul patentat INTRASORB-5TM include colostru şi Cinnulin-PF, care îmbunătăţesc eficienţa insulinei şi a aparatului digestiv, astfel îmbunătăţind absorbţia nutrienţilor de către muşchi.

Informatii Nutritionale Mutant Mass:

Supliment alimentar cu proteine şi îndulcitori - aromă de ciocolată

Pulbere 6,8 Kg 

 O măsură (65 g) conţine                                                                               

CLEAN-CARB Pro-Glicogen Matrix

Amidon din porumb ceros............................................ 15,50 g

Maltodextrină................................................................. 15,05 g

Fructoză........................................................................... 4,50 g

Dextroză........................................................................... 3,00 g

Fiber matrix (fibre din soia, inulină)............................... 1,25 g

Extract solid din porumb.................................................. 1,00 g

Amidon din orz ceros................................................ 250,00 mg

MUTANT- PRO® Multi-Staged 10 Protein Matrix

Concentrat proteic de zer................................................. 8,50 g

Cazeină micelară............................................................... 2,50 g

Concentrat proteic de lapte............................................... 2,50 g

Cazeinat de calciu.............................................................. 2,50 g

Ovalbumină din albuş de ou....................................... 250,00 mg

Izolat proteic de zer..................................................... 250,00 mg

Izolat proteic de lapte................................................. 250,00 mg

Hidrolizat proteic de zer............................................. 250,00 mg

Cazeinat de sodiu...................................................... 250,00 mg

LIPOTHERM Suport Oil Matrix

Ulei fracţionat de cocos..................................................... 3,37 g

(conţine trigliceride cu catenă medie)

Pulbere din seminţe de in.......................................... 250,00 mg

(conţine acizi graşi omega 3

 şi acid alfa-linoleic )

Pulbere de ulei din seminţe de floarea soarelui........ 50,00 mg

(conţine acid linoleic conjugat - CLA)

AMINO-G Glutamine Peptide Matrix

Peptide glutaminice din grâu.................................. 250,00 mg

INTRASORB-5 Calorie Impact Matrix

Insu-DriveTM............................................................... 38,00 mg

      (Cinnulin-PF® - extract apos de scorţişoară şi

       mio-inozitol)

Colostru...................................................................... 25,00 mg

(conţine imunoglobină, lactoferină,

 IgF-1 & IgF-2, beta TgF )

 Alte ingrediente: aromă naturală - cacao; sirop solidificat din porumb; grăsime solidificată din lapte; stabilizator - gumă de guar; aromă artificială - vanilină; îndulcitor - sucraloză; mono- şi digliceride; corectori de aciditate - fosfat dipotasic, citrat de potasiu; emulsificator - lecitină de soia.................q.s.

Variaţia ingredientelor.................. .........+/- 5%


Mod de administrare Mutant Mass:

Se amestecă 4 măsuri (260 g) de Mutant Mass cu 480-960 ml de apă sau lapte. Se consumă câte un astfel de shake de 2 sau chiar 3 ori pe zi.

Modul recomandat este următorul: se consumă un shake dimineaţa, imediat după ce vă treziţi şi încă unul imediat după antrenamente.

Cuvinte cheie:

Mutant Mass / Mutant / Mass / Proteine / Proteine din zer

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda