Categorii

Producători

Dymatize Elite Fusion - 1320 grame

Dymatize Elite Fusion - 1320 grameSuplimentul nutritiv Elite Fusion 7, fabricat de Dymatize, este un amestec de proteine din zer şi albuş de ou care, după cum sugerează şi denumirea, conţine un amestec de 7 tipuri diferite de proteine.

Detalii


170,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Pe stoc

13 produse în stoc

30 other products in the same category:

Dymatize Elite Fusion 7

            

            Producator:Dymatize

            Pentru orice activitate fizică organismul are nevoie de energie, iar nivelul acesteia depinde de durata şi tipul activităţii desfăşurate. Energia este obţinută din rezervele organismului şi alimentele consumate.

            Este cunoscut faptul că în organismul persoanelor care practică exerciţii fizice intense se poate instala un echilibru azotat negativ, consecinţă a accelerării proceselor de degradare a proteinelor, atunci când nu dispun de cantităţi suficiente de proteine. Un echilibru azotat pozitiv necesită  un aport proteic în care aminoacizii esenţiali sunt într-un raport optim. Deci, completarea alimentaţiei cotidiene cu proteine este benefică în cazul persoanelor care practică exerciţii fizice.

Proteinele sunt esenţiale şi pentru construcţia de masă musculară striată. În general, consumul de alimente uzuale nu asigură necesarul proteic pentru creşterea masei musculare, deoarece cantitatea şi calitatea proteinelor din alimente scad prin prelucrarea acestora.

            Suplimentul alimentar Elite Fusion 7, fabricat de Dymatize, este un amestec de proteine din zer şi albuş de ou care, după cum sugerează şi denumirea, conţine un amestec de 7 tipuri diferite de proteine. Amestecul conţine proteine cu grade diferite de digestie şi absorbţie, furnizând astfel organismului proteine un timp mai îndelungat decât suplimentele care conţin zer pur  - deci, din acest punct de vedere, face parte dintr-o categorie uşor diferită faţă de cea căreia îi aparţin cele din zer pur.

            Cele şapte surse de proteine sunt: concentratul proteic de zer, izolatul proteic de zer, proteinele din lapte, cazeinatul de calciu, cazeina micelară, izolatul proteic din lapte, albumina de ou.

Se poate constata că Elite Fusion 7 conţine un spectru larg de surse de proteine cu grade de absorbţie foarte diferite – de la concentratul şi izolatul proteic de zer cu absorbţie foarte rapidă, la proteinele din cazeină cu o absorbţie mult mai lentă. Acest profil îl face un supliment bogat în proteine, ce poate fi utilizat în orice moment al zilei.

Toate aceste tipuri de proteine fac parte din amestecul patentat denumit Protein Matrix, din care, de asemenea, fac parte  aminoacizi esenţiali şi neesenţiali.

            În afară de cele 7 surse diferite de proteine, Elite Fusion 7 mai conţine un amestec de fibre solubile şi insolubile, Fiber Compound,  necesar unei  diete sănătoase, fibre care conferă produsului o textură fină şi, în acelaşi timp, acţionează ca un ajutor natural pentru încetinirea digestiei, îmbunătăţind absorbţia nutrienţilor şi utilizarea acestora de către organism. Amestecul Liposorb Blend, prin conţinutul de acid linoleic, ajută la arderea grăsimilor, iar amestecul patentat Zytrix, având ca substanţe componente proteaza, lactaza şi lipaza, ajută la descompunerea proteinelor, lactozei şi a grăsimilor.

            Pe lângă acestea, produsul mai conţine un număr de vitamine şi minerale necesare unei alimentaţii sănătoase şi echilibrate (Vitamine and Mineral Blend).

            Toate aceste amestecuri de proteine, carbohidraţi, vitamine şi minerale din suplimentul alimentar Elite Fusion 7 oferă organismului un suport nutriţional optim necesar refacerii după antrenamente. Se comercializează sub formă de pulbere, având următoarele arome: ciocolată, vanilie, cafea, fursecuri şi frişcă, banană şi căpşuni.

Informatii nutritionale Elite Fusion 7


Supliment alimentar cu proteine, vitamine, minerale şi îndulcitori 

 

O măsură (44 g) Elite Fusion 7 conţine:                          

     Protein Matrix............................................................. 28,50 g

    [Concentrat proteic de zer, proteine din lapte

     integral, izolat proteic de zer, izolat proteic

     din lapte, cazeinat de calciu, cazeină micelară,

     albumină de ou, glutamină, L-leucină,

     L-izoleucină, L-valină]

Quick Creamer............................................................ 2,06 g

    [Ulei de soia, sirop de porumb solidificat,

     cazeinat de sodiu, Mono- şi digliceride,

     silicat de aluminiu şi sodiu, fosfat dipotasic]

Fiber Compound........................................................... 4,00 g 

 [Gumă arabică, gumă Xantan, gumă celulozică,

  Fibersol 2 (maltodextrină)]

Liposorb Blend............................................................. 4,60 g

    [Ulei de floarea soarelui, trigliceride cu catenă

      medie, acid linoleic conjugat]

Zytrix®.......................................................................... 103,38 mg

 [Protează, lactază, lipază]

Vitamine and Mineral Blend

    Vitamina C (acid ascorbic).......................................... 36,00 mg

    Vitamina E (d-alfa tocoferol acetat)............................. 10,29 mg (14 IU)

    Niacinamină................................................................ 7,00 mg

    Zinc (oxid de zinc)...................................................... 5,00 mg

    Vitamina B6 (piridoxină HCl)....................................... 700,00 mcg

    Vitamina B2 (riboflavină)............................................. 425,00 mcg

    Vitamina B5 (acid pantotenic)...................................... 350,00 mcg

    Vitamina A (retinil-palmitat)........................................ 315,00 mcg (1050 UI)

    Crom (clorură de crom).............................................. 45,00 mcg

    Biotină........................................................................ 105,00 mcg    

    Acid folic.................................................................... 94,00 mcg

    Vitamina D (colecalciferol).......................................... 3,50 mcg

Alte ingrediente din Elite Fusion 7: colorant/aromă naturale - pulbere de cacao; aromă naturală - extract de ciocolată, aromă naturală de ciocolată cu malţ; potenţiatori de aromă - 2,5-dimetilpirazină, clorură de sodiu;  îndulcitori - acesulfam de potasiu, sucraloză........................q.s.

Variaţia ingredientelor..................... +/- 5%

 

Mod de administrare Elite Fusion 7


Ca supliment alimentar, se prepară o porţie amestecând 1-2 măsuri de pulbere cu 120/150 ml până la 240/300 ml de apă rece sau orice altă băutură preferaţi. Folosiţi aproximativ 120-150 ml de lichid pentru fiecare măsură. Pentru a obţine aroma şi consistenţa dorită variaţi cantitatea de lichid. În plus, pentru un shake mai consistent puteţi înlocui o parte din lichid cu gheaţă. Beţi 1-2 porţii pe zi, sau oricâte sunt necesare pentru a vă satisface necesarul proteic. Pentru a creşte aportul de proteine pe porţie, amestecaţi pulberea cu lapte degresat sau lapăte cu conţinut scăzut de grăsime.

 


 

 

 Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda