Categorii

Producători

Twinlab Whey Protein Fuel Pouch - proteine din zer 454g

Twinlab Whey Protein Fuel Pouch - proteine din zer 454g

 

Supliment nutritiv pe baza de proteine din zer.
Detalii


82,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Pe stoc

33 produse în stoc

30 other products in the same category:

 

 Twinlab Whey Protein Fuel Pouch

 

Un factor important în dezvoltarea masei musculare este aportul de proteine din alimentaţie. Completarea alimentaţiei cu surse bogate în proteine poate influenţa semnificativ eficienţa creşterii masei musculare în urma antrenamentelor fizice intense.

Tipul de proteine consumate au însă şi ele o influenţă importantă asupra creşterii musculare, în special datorită vitezei de absorbţie a acestora, a profilului de aminoacizi conţinuţi şi a răspunsului hormonal produs.

Suplimentele alimentare pe bază de proteine din zer conţin, de obicei, o concentraţie mai mare de aminoacizi esenţiali (45-55g/100 g proteină) decât alte surse, obţinând astfel scoruri mai mari în ce priveşte evaluarea calităţii proteice. De asemenea, proteinele din zer sunt cea mai bogată sursă alimentară cunoscută de aminoacizi cu catenă ramificată, precum leucina.

Aminoacizii cu catenă ramificată, după cum s-a demonstrat ştiinţific, pot influenţa pozitiv concentraţia de hormon de creştere, insulină şi testosteron, atenuând în acelaşi timp procesele de degradare proteică de la nivel muscular. Îndeosebi leucina este un mediator cunoscut al metabolismului proteic muscular.

Răspunsul imediat al organismului la o doză de proteină din zer constă într-o creştere mai marcantă a concentraţiei aminoacizilor din sânge şi o stimulare a sintezei proteice la nivelul întregului organism mai însemnată decât în cazul administrării unei doze similare din alte surse proteice bogate cunoscute, precum cazeina.

Proteina de zer din produsul 100% Whey Protein Fuel fabricat de Twinlab se găseşte sub două forme:

- concentrat proteic de zer 

- izolat proteic de zer.

Concentratul proteic de zer este un supliment bogat în proteine (până la 95%), lactalbumină, minerale şi vitamine. Spre deosebire de izolatul proteic de zer care în urma procesării pierde o parte din nutrienţi, concentratul proteic din zer reţine o cantitate ridicată de proteine cu rol imunostimulent, precum lactoferina (o proteină cu important rol antiviral şi antibacterian şi proprietăţi antiinflamatorii) şi imunoglobuline.

Studiile clinice au arătat că produsul 100% Whey Protein Fuel este unul dintre cele mai bune surse de proteine pentru creşterea masei musculare disponibile, oferind o absorbţie rapidă a aminoacizilor la nivelul muşchilor scheletici, crescând astfel masa musculara datorita antrenamentelor fizice intense.

Cercetările arată, de asemenea, faptul că 100% Whey Protein Fuel conţine proteine dintre cele mai calitative ca scor obţinut la testele de digestibilitate şi conţinut de aminoacizi.

Mod de administrare Twinlab Whey Protein Fuel Pouch


Ca supliment alimentar, se amestecă o măsură (33 g) de pulbere cu 180 ml de apă rece sau două măsuri cu 360 ml rece şi se consumă o astfel de porţie de 2 ori pe zi. Pentru rezultate bune utilizaţi acest supliment ca parte integrată a unei diete potrivite şi a unui program de antrenament.
A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

  


  • Headphone Mini-jack stereo
  • Cantitate 1.07 in
  • Width 1.62 in
  • Weight 15.5 g
  • Depth 0.41 in (clip included)

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda