Categorii

Producători

Dymatize Super Mass Gainer 5,44 kg - proteine

 Dymatize Super Mass Gainer

 Supliment nutritiv care conţine un amestec de proteine din lapte şi ouă, carbohidraţi, vitamine şi minerale.Detalii


214,54 lei cu TVA

Disponibilitate: Disponibil

22 produse în stoc

30 other products in the same category:

 

 Dymatize Super Mass Gainer

 

Producator:Dymatize

Super Mass Gainer de Dymatize este un supliment alimentar care conţine un amestec de proteine din lapte şi ouă, carbohidraţi, vitamine şi minerale, cu scopul de a oferi suport nutriţional refacerii musculare şi de a dobândi masă musculară fără grăsime (slabă), în urma unui program intens de antrenamente.

Consumul de carbohidraţi şi dobândirea de masă musculară merg practic mână în mână, carbohidraţii având un rol foarte important pentru obţinerea de masă musculară şi forţă. Ei sunt sursa primară de energie pentru orice activitate fizică, mai ales pentru antrenamente intense.

Cei care se antrenează intens epuizează rezervele de glicogen din organism, ceea ce duce la necesitatea refacerii acestora. Carbohidraţii sunt necesari şi pentru utilizarea grăsimilor şi proteinelor.Maltodextrina obţinută din porumb este un carbohidrat natural, uşor digestibil, recomandat persoanelor care doresc creşterea în greutate prin creşterea masei musculare, nu a celei adipoase.

Proteinele furnizează organismului profilul optim de aminoacizi pentru construcţia masei musculare, pentru forţă fizică şi refacere. Culturiştii şi atleţii cunosc foarte bine importanţa utilizării proteinelor pentru creşterea masei musculare slabe, pentru refacerea rapidă după antrenamentele intense şi accelerarea metabolismului.

Proteinele din zer sunt rapid digerate, ceea ce înseamnă că ajung în organism atunci când este nevoie de ele. De departe, proteinele din zer sunt superioare oricăror alte forme de proteine şi sunt cele mai eficiente pentru organismul uman. Amestecul patentat de glucide simple format din dextroză, fructoză, manoză, de asemenea, furnizează energie organismului.

Amestecul patentat de aminoacizi este compus din glutamină, peptide glutaminice, dar şi L-leucină, L-izoleucină şi L-valină. L-leucina şi L-izoleucina sunt aminoacizii cu concentraţia cea mai mare în ţesuturile musculare scheletice, contribuie la menţinerea masei musculare slabe, aprovizionează organismul cu energie (mai ales când se află în stare de stres), păstrează glicogenul din muşchi (utilizat pentru contracţia musculară) şi menţine echilibrul azotat al organismului.

L-valina este necesară muşchilor pentru menţinerea acestora şi pentru păstrarea rezervelor de glicogen (energie) şi previne deteriorarea proteinelor din masa musculară în timpul antrenamentelor, traumelor, stresului.

În general, acţionează sinergic cu L-izoleucina, ajutând persoanele care depun eforturi exteme.

Spirulina din compoziţie fortifică sistemul imunitar, stimulează hematopoieza (proces de formare a celulelor sanguine), îmbunătăţeşte funcţiile celulelor T etc. Creatina intervine în contracţiile izometrice ale diverselor grupe musculare, fiind implicată în metabolismul energetic tisular. În mod normal, aceasta este sintetizată în ficat, pancreas şi rinichi şi apoi transportată la muşchii organismului prin fluxul sanguin.

Creatina contribuie semnificativ la dezvoltarea masei musculare, crescând nivelul enegetic şi accelerând recuperarea. Amestecul patentat de enzime Zytrix conţine protează, lactază şi lipază şi are rolul de a eficientiza absorbţia proteinelor. Acest amestec modern de enzime permite o rată de absorbţie mai îndelungată a proteinelor şi, în acelaşi timp, crearea în organism a unui mediu de ce favorizeaza cresterea in masa musculara, bogat în azot.

În compoziţia suplimentului alimentarSuper Mass Gainer se găsesc, de asemenea, vitamine: vitamina C, E, vitamine B, vitamina D, având funcţii metabolice specifice, mai ales în metabolismul energetic al organismului.

Vitaminele sunt vitale în toate funcţiile biologice ale organismului, inclusiv sinteza ţesuturilor musculare. Deosebit de importante sunt vitaminele C şi E, deoarece au efecte antioxidante, împiedicând radicalii de oxigen să distrugă celulele.

Mineralele din compoziţie sunt zincul şi cromul.

Zincul este necesar în dezvoltarea musculară (cu atât mai mult cu cât dieta specifică culturiştilor scade nivelul de zinc din organism), deoarece este un puternic antioxidant, ajută la îndepărtarea durerilor musculare ce pot apărea în urma antrenamentelor intense.

Cromul este elementul cheie al factorului de toleranţă la glucoză, o substanţă care ajută insulina să se lege la receptorii săi din ţesuturi. Cu alte cuvinte, cromul ajută insulina să-şi îndeplinească sarcina de a transporta glucoza, aminoacizii şi acizii graşi la celulele organismului.


Super Mass Gainer are umătoarele arome:

-  Ciocolată

-  Aromă de fursecuri şi frişcă,

-  Aromă de fructe de pădure şi frişcă

-  Vanilie.

 

Informatii Nutritionale Dymatize Super Mass Gainer


Supliment alimentar cu proteine, vitamine şi minerale - aromă de fursecuri şi frişcă;

Pulbere 5443 g
O măsură (167 g) conţine:
Amestec patentat de glucide complexe ... 105,78 g
(maltodextrină extrasă din porumb)
Amestec patentat de proteine ..................... 33,78 g
(izolat proteic de zer, concentrat proteic
de zer, caseinat de calciu, albumină din ou)
Amestec patentat de glucide simple ......... 19,50 g
(dextroză, fructoză, manoză)
Amestec patentat de aminoacizi.................. 2,00 g
(glutamină, peptide glutaminice,
L-leucină, L-izoleucină, L-valină)
Spirulină ......................................................... 0,52 g
Creatină monohidrat...............................500,00 mg
Amestec patentat Zytrix® ......................125,00 mg
(protează, lactază, lipază)
Vitamina C ................................................33,00 mg
Vitamina E.................................................11,03 mg
Vitamina B3 (niacină) ..............................10,00 mg
Vitamina B5 (acid pantotenic) ..................6,00 mg
Zinc...............................................................6,00 mg
Vitamina B6 (piridoxina) ............................1,00 mg
Vitamina B2 (riboflavină) ...........................0,85 mg
Vitamina B1 (tiamină).................................0,75 mg
Vitamina A ..........................................1100,00 mcg
Provitamina A (beta-caroten) ............. 2000,00 U.I.
Acid folic.................................................220,00 mcg
Vitamina B7 (biotină)............................105,00 mcg
Crom.........................................................60,00 mcg
Vitamina D ................................................5,25 mcg
Vitamina B12 (ciancobalamina)..............3,00 mcg
Alte ingrediente: arome - bucăţi de fursecuri, aromă de cocă de fursecuri, aromă de Irish Cream; antiaglomerant - lecitină de soia; emulsificator - trigliceride cu catenă medie.
! Atenţie: acest produs conţine lapte, ouă şi soia.

Variaţia ingredientelor ................+/- 5%

Mod de administrare Dymatize Super Mass Gainer:

Ca supliment alimentar, se amestecă 1 porţie (1 porţie =2 măsuri =334 g) cu 710 ml de apă sau lapte. Produsul Super Mass Gainer este foarte concentrat, motiv pentru care puteţi consuma câte 1/2 porţie de 2 sau 3 ori pe zi. Pentru a obţine maximum de creştere musculară, consumaţi până la 3 porţii de Super Mass Gainer pe zi: 1 porţie dimineaţa, una la prânz şi una seara, cu 20-30 de minute înainte de a dormi.

 

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda