Categorii

Producători

Prolab Pure Whey 2,27 kg - proteine din zer

Prolab Pure Whey 2,27 kg - proteine din zer

Prolab Pure Whey

 

Supliment nutritiv pe baza de proteine din zer de la Prolab Nutrition.

Detalii


243,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Pe stoc

58 produse în stoc

30 other products in the same category:

 Prolab Pure Whey

 

Producator: Prolab Nutrition

Nutriţia sportivilor constituie o problemă deosebit de importantă, motiv pentru care se află în permanenta atenţie a specialiştilor, diversificându-se din ce în ce mai mult. Deşi fiecare sportiv este diferit (cu puteri, slăbiciuni şi dorinţe diferite), cu toţii au un scop comun, şi anume, dezvoltarea unei musculaturi mai voluminoase, mai puterrnice şi mai rezistente.

Se ştie că aminoacizii sunt elementele componente ale proteinelor, iar proteinele sunt esenţiale pentru viaţă. Toate organele, glandele, muşchii, enzimele şi hormonii din organism conţin proteine. Dacă exceptăm cantitatea de apă din corp, ajungem la concluzia că greutatea corporală se datorează, în cea mai mare parte, proteinelor. există peste 50.000 de tipuri de proteine şi 20.000 de enzime cunoscute.

Proteinele diferă atât din punct de vedere structural (având în compoziţie diferiţi aminoacizi), cât şi prin rolurile pe care le au în procesele vitale din organism, iar din această cauză nu se pot substitui. Din cei 29 de aminoacizi frecvent întâlniţi se formează sute de tipuri de proteine care se găsesc în organismele tuturor vieţuitoarelor. În organismul uman, ficatul este organul care asigură 80% din aminoacizii necesari, iar diferenţa de 20% se obţine din alimentaţie.

Aminoacizii nu pot fi depozitaţi şi, din această cauză, atunci când este nevoie de vreunul, mai întâi se utilizează aminoacizii aflaţi în circulaţia sanguină, iar apoi vor fi obţinuţi prin degradarea proteinelor. Lipsa oricărui aminoacid esenţial din organism poate provoca numeroase disfuncţii. Acest lucru se întâmplă mult mai des decât s-ar crede.

Un regim alimentar unilateral, neechilibrat, care nu asigură toţi aminoacizii esenţiali, poate determina grave dereglări ale proceselor biochimice. O situaţie asemănătoare se produce şi în cazul în care, dintr-o cauză oarecare, alimentele consumate nu pot fi digerate şi prelucrate în totalitate.

Pot apărea dereglări şi atunci când regimul alimentar este bogat în vitamine şi săruri minerale, dar cantitatea de aminoacizi esenţiali este insuficientă. Lipsa aminoacizilor esenţiali nu permite activitatea eficientă a vitaminelor şi mineralelor.

Aminoacizii sunt indispensabili pentru cei care practică body building sau haltere în mod serios. Efectul benefic al aminoacizilor îl vor simţi şi sportivii care trebuie să facă faţă unor solicitări fizice de rezistenţă (cros, maraton, înot, fotbal, etc.).

 Informatii Nutritionale Prolab Pure Whey


Supliment alimentar proteic cu minerale şi îndulcitori
Pulbere 2,27 kg
O măsură ( 32 g) conţine:
Concentrat proteic din zer ....................... 28 g
Peptide glutamice .................................... 32 mg
Alte ingrediente: maltodextrină; pulbere de cacao; arome naturale şi artificiale;  emulsificator-lecitină (soia); îndulcitori-sucroză, acesulfam K......q.s.

Variaţia ingredientelor ................+/- 5%

 

Mod de administrare Prolab Pure Whey:

Ca supliment alimentar, 1-2 măsuri de pulbere pe zi, între mese şi după antrenament. Pentru omogenizare mai bună, folosiţi mixerul. Se poate mixa cu fructe, cuburi de gheaţă sau alte băuturi.


Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Trimite Comanda